TECHNIFLOOR - PARDOSELI EPOXIDICE
The Resin Floor Company

Compania elvetiana TECHNIFLOOR, cu o experienta de 50 de ani in domeniu, este specializata in productia de pardoseli din rasini epoxidice, pardoseli poliuretanice si acrilice. Produsele au fost intotdeauna create tinandu-se cont de evolutia pietei, de solicitarile venite din partea clientilor si nu in ultimul rand de feedback-ul primit in urma aplicarii. De aceea tehnologia TECHNIFLOOR evolueaza continuu, fiind dezvoltate in permanenta noi produse conform ultimelor tedinte tehnice, estetice si ecologice.

Datorita acestor calitati, pardoselile industriale TECHNIFLOOR sunt adoptate de tot mai multe companii (din: industria agroalimentara, industria farmaceutica si spitale, spatii publice, industria mecanica si electronica, industria chimica, laboratoare bio-chimice) atat in stra-inatate, cat si in Romania.

Pardoselile TECHNIFLOOR au in vedere rezolvarea tuturor problemelor ce pot aparea intr-un proiect de pardoseala si anume: plinte de racord ale pardoselii pe perete, rosturi de dilatare, de contractie si flotante, etanse, repararea fisurilor din beton inclusiv punerea la dispozitie a tehnologiilor ulterioare de curatire industriala.

Exista mai multe tipuri de sisteme de pardoseli turnate printre care:

QCF - pardoseala industriala din rasina epoxidica - sistem structurat multistrat, se distinge prin confort, aspectul estetic deosebit si pale-ta vasta de culori in care poate fi realizat. Este ideala pentru: industria mecanica, micro-electronica, industria farmaceutica si chimica, laboratoare de biotehnologie, industria alimen-tara (fabrici de tigarete, fabrici de produse lactate, abatoare, bucatarii), supermarketuri, spatii publice (spitale, scoli, spatii expo-zitionale, gari, aeroporturi).

QCF AST - pardoseala industriala din rasina epoxidica - sistem structurat multistrat conductiv-antistatic, este indicat pentru orice domeniu in care se doreste evitarea acumularii incarcaturii electrostatice. Aplicarea sa este esentiala in: industria farmaceutica si chimica, uzine de motaj pentru componente electronice, spitale.

ECO - pardoseala industriala din rasina epoxidica- sistem epoxidic fin multistrat economic, se aplica in urmatoarele domenii: ateliere si spatii tehnice, depozite, industria producatoare de automobile, parcari.

ECO AST - pardoseala industriala din rasina epoxidica - sistem epoxidic fin multistrat antistatic economic, se aplica in orice domeniu in care se doreste evitarea acumularii incarcaturii electrostatice: industria farmaceutica si chimica, uzine de motaj pentru componente electronice.

GF - pardoseala industriala din rasina epoxidica - sistem epoxidic grosier multistrat, este indicat pentru urmatoarele domenii: industria alimentara, industrie producatoare de automobile, ateliere si spatii tehnice, depozite, parcari.

CONFORTEC 1400 - Sistem NOU!
- pardoseala turnata poliuretanica supla, rezistenta si estetica, a fost creata in special pentru urmatoarele domenii de aplicare: spatii administrative, birouri, laboratoare, magazine, spatii expozitionale, scoli, spitale, spatii dedicate productiei.

In gama de produse TECHNIFLOOR exista si alte sisteme.
Va stam la dispozitie cu detalii si informatii pentru a gasi impreuna solutia optima in functie de proiectul dumneavoastra.

La cerere, se pot realiza combinatii artistice de culori sau se pot introduce in rasina frunze, boabe, cristale si alte astfel de obiecte, la alegerea beneficiarilor.

Datorita calitatii excelente a produselor si aplicarii impecabile, numeroase companii de renume au optat pentru pardoseli Technifloor la nivel international: Nestle, Philip Morris, Gallina Blanca, Coca-Cola, Masterfoods, Pepsi, Novartis, Roche, Smith Kline Beecham, Procter & Gamble, Glaxo, Swatch, Alcatel, Peugeot, Renault.

54
www.technifloor.com